Branches

Vind de baan die
bij jou past

Ontdek de verschillende branches
Verschillende jobs

Actief in diverse sectoren

Mployment is actief in verschillende branches. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures openstaan. Wij zorgen voor de juiste match tussen werkgever en werknemer op elk gewenst moment. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn plek zit en dat de samenwerking werkt.

Mployment is begonnen met het bemiddelen van mensen in voornamelijk de vleesverwerkende industrie. In de loop der jaren zijn wij ons ook steeds meer gaan richten op diverse sectoren. Zo zijn we inmiddels naast de foodsector, ook werkzaam in de agri-sector, diverse transportbedrijven en productiebedrijven in de bouw- & metaalindustrie.

actieve branches

Wij staan klaar voor diverse bedrijven!

Mployment is actief in veel verschillende sectoren. De meeste flexwerkers worden ingezet in de voeding, logistiek, productie en agrarische sector. Binnen deze sectoren zetten we mensen met verschillende expertises en kwalificaties in diverse functies in.
Lees meer over werken in nederland
8 weken
Minimale werkperiode
Taal
Werk zonder taal
€12,50
Gemiddeld uurloon
Starten
Direct aan het werk
Doelstelling

Matchen aan de job die bij jou past!

Onze doelstelling is om jou als flexwerker aan een baan te helpen die bij je past. Daarbij hechten we veel waarde aan begeleiding en ontwikkeling van onze flexwerkers. Zo bieden wij onze flexwerkers diverse educatie mogelijkheden en begeleiden we onze flexwerkers end-to-end in het sollicitatie proces.

Wij willen dat jij het als werknemer naar je zin hebt en je elke dag met veel plezier naar je werk gaat. Mocht je tijdens je verblijf in Nederland vragen hebben? Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou te helpen.

Kom jij werken in Nederland?

Heb je interesse om aan het werk te gaan in Nederland?
Neem contact met ons op via onderstaande knop.
We helpen je graag verder!

Ik wil werken in nederland