Voor werkgevers

Alles voor
onze werkgevers

Wat wij voor u kunnen betekenen
Onze werkwijze

Een vast aanspreekpunt

Als opdrachtgever van Mployment krijgt u van ons de aandacht die u verdient. U heeft een vast aanspreekpunt die de schakel is tussen u en uw flexwerkers. Onze intercedenten spreken vloeiend Tsjechisch, Nederlands en Engels zodat de taalbarrière absoluut geen probleem vormt. Uw contactpersoon komt regelmatig bij u langs om vinger aan de pols te houden. Op deze manier wordt ook de behoefte aan meer of minder capaciteit op tijd gesignaleerd.

zekerheid & Flexibiliteit

De zekerheid van flexibiliteit

Ons motto is ‘de zekerheid van flexibel’. Wij zijn flexibel voor de werkgever. Als werkgever wil je snel kunnen reageren op vraag en aanbod. Mployment helpt u hier graag mee! Wij zorgen voor nieuwe krachten als het bedrijf die nodig heeft. Wij denken graag mee met de klant en geven waar nodig advies.

Ook zijn wij flexibel voor de werknemer. Omdat Mployment samenwerkt met meerdere bedrijven in verschillende sectoren, kunnen wij een divers aanbod aan werkplekken aanbieden.

bekijk onze diensten
Onze doelstelling

Zo snel en eenvoudig mogelijk in nauwe betrokkenheid

Onze doelstelling is om uw arbeidsbehoefte zo snel en eenvoudig mogelijk in te vullen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en nauwe betrokkenheid met u als opdrachtgever. Wij proberen vanuit onze expertise mee te denken in de uitdagingen waar u als bedrijf tegenaan loopt en we zijn bewezen succesvol in het anticiperen op een snel veranderende arbeidsbehoefte.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze cruciale kernwaarden.

We zijn in het bezit van het SNA keurmerk en het SNF certificaat. Dit toont aan dat we voldoen aan de twee NEN-normen (Nederlandse ondernemingen & buitenlandse ondernemingen) en we goed en verantwoord omgaan met de huisvesting van onze uitzendkrachten.

Lees meer
zorg uit handen nemen

Alles wat wij regelen voor uw flexibele arbeidskrachten

Onze uitzendkrachten bestaan veelal uit Tsjechische en Poolse arbeiders. Wij regelen hun (tijdelijke) huisvesting in Nederland, hun verzekeringen, documenten etc.
Onze branches