onze diensten

Al onze diensten
voor werkgevers

Wat wij voor u kunnen betekenen
Breed scala aan diensten

Wat kunnen we samen bereiken?

Mployment biedt een breed scala aan diensten voor onze opdrachtgevers. We luisteren naar hoe u de toekomst van uw organisatie ziet. Of u opzoek bent naar tijdelijk of vast personeel? Het inzetten van vakantiekrachten? Een nieuwe fulltime of parttime medewerker? Helpen doen we met elke vacature of met elke vraag over werk. Voor u, maar vooral samen met u!

Wat houdt uitzenden in?

Naarmate de arbeidsmarkt concurrerender wordt, wenden meer bedrijven zich tot uitzendkrachten als flexibele en kosteneffectieve oplossing voor het beheer van hun personeelsbestand. Een uitzendkracht is een werknemer die door een bedrijf op tijdelijke basis wordt ingehuurd. Dit soort werk kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden of zelfs jaren, afhankelijk van de behoeften van de werkgever.
Uitzendkrachten worden meestal ingehuurd om bedrijven te helpen schommelingen in de werklast te beheren. De wereld van uitzendwerk ontwikkelt zich voortdurend, en het is waarschijnlijk dat dit type werk de komende jaren zal blijven groeien en veranderen.

Wat houdt payrolling in?

Payrolling is een proces waarbij een bedrijf het beheer van zijn werknemers uitbesteedt aan een derde partij. De dienstverlener is verantwoordelijk voor alle administratieve taken met betrekking tot de werknemers, zoals salarisverwerking, naleving van de belastingwetgeving, uitkeringsadministratie en werknemerscompensatie. Het bedrijf dat gebruik maakt van payrolling diensten wordt de opdrachtgever genoemd, en de werknemers worden payroll werknemers genoemd.
Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om payrolling diensten te gebruiken. Een van de belangrijkste redenen is om de administratieve lasten in verband met het beheer van werknemers te verminderen. Payrolling providers zorgen voor alle administratieve taken, zodat het bedrijf zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.

Wat houdt werving & selectie in?

Werving en selectie is een cruciaal proces voor elke organisatie. Een goed geplande wervingsstrategie kan helpen toptalent aan te trekken en te behouden, de productiviteit en efficiëntie te verhogen en uiteindelijk bij te dragen aan het succes van een bedrijf. Het is een proces in twee stappen waarbij potentiële kandidaten worden aangetrokken en geëvalueerd. Het doel is de meest geschikte persoon voor de baan te vinden op basis van zijn vaardigheden, ervaring en culturele geschiktheid.
Het proces begint gewoonlijk met een functieanalyse en het opstellen van functiebeschrijvingen en persoonsspecificaties. Deze informatie wordt gebruikt om een personeelsadvertentie op te stellen en de beste wervingskanalen te bepalen om potentiële kandidaten te bereiken.

Wat houdt detacheren in?

Detachering is een gangbare werkwijze in veel organisaties, waarbij een werknemer tijdelijk wordt overgeplaatst naar een andere afdeling, dochteronderneming of zelfs naar een ander bedrijf. Deze overplaatsing vindt meestal plaats voor een bepaalde periode, meestal van enkele maanden tot een jaar, en is bedoeld om de werknemer nieuwe kansen te bieden om zijn vaardigheden en ervaring te ontwikkelen.
Een van de belangrijkste voordelen van detachering is dat werknemers zo in aanraking kunnen komen met nieuwe bedrijfspraktijken, culturen en technologieën. Kortom, kan deze blootstelling de vaardigheden van een werknemer verbreden, wat op lange termijn ook waardevol kan zijn voor werkgevers.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze cruciale kernwaarden.

We zijn in het bezit van het SNA keurmerk en het SNF certificaat. Dit toont aan dat we voldoen aan de twee NEN-normen (Nederlandse ondernemingen & buitenlandse ondernemingen) en we goed en verantwoord omgaan met de huisvesting van onze uitzendkrachten.

Lees meer
Aan de slag in Nederland?

Wij regelen dit voor onze uitzendkrachten.

Bekijk alles

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs.

Wil je maandelijks een e-mail in je inbox ontvangen met nieuwe jobs in bollenstreek? Geef hieronder uw e-mail door.

Het is volledig gratis en we sturen nooit meer dan een e-mail per maand.