Veilig & Betrouwbaar

Al onze keurmerken
& Certificeringen

WIj beschikken over alle benodigde certificeringen & keurmerken
Veiligheid & BEtrouwbaarheid

Garantie voor veiligheid & betrouwbaarheid.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn ons cruciale kernwaarden en we stellen alles in het werk dit te bewerkstelligen voor onze opdrachtgevers en werknemers. Wij voldoen dan ook aan de belangrijkste certificeringen en keurmerken waar uitzendbureaus aan moeten voldoen.

Wat houdt dit keurmerk in?

Het SNA-keurmerk is in het leven geroepen om de risico’s te beperken omtrent keten-en inlenersaansprakelijkheid. Als een organisatie SNA-gecertificeerd, dan tonen zij op deze manier aan dat zij een betrouwbare zakenpartner zijn.
Opdrachtgevers waarderen dit, omdat het hen garandeert dat Mployment zich aan de voorwaarden van het SNA-keurmerk houdt en dat zij meewerken om de arbeidsmarkt in Nederland eerlijker en gezonder te maken.

Wat houdt deze certificering in?

De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen.
Zo zorgt het keurmerk ervoor dat u het vertrouwen wint van al deze stakeholders. De kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten is hiermee gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs.

Wil je maandelijks een e-mail in je inbox ontvangen met nieuwe jobs in bollenstreek? Geef hieronder uw e-mail door.

Het is volledig gratis en we sturen nooit meer dan een e-mail per maand.