Over ons

Over Uitzendbureau Mployment

Meer dan 7 jaar ervaring
OVer mployment

Internationale- en nationale arbeidsbemiddeling.

Mployment is sinds 2015 actief in de internationale en nationale arbeidsbemiddeling. De onderneming is opgericht door ondernemer Paul van der Holst die vanuit zijn achtergrond in de food industrie een groeiende behoefte zag aan flexwerkers binnen deze sector.

Vanuit hier is het bedrijf de afgelopen jaren verder uitgegroeid naar andere sectoren. De kracht van Mployment zit hem in de persoonlijke benadering, nauwe betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als werknemer.

Bekijk onze bedrijfsvideo
zekerheid & Flexibiliteit

De zekerheid van flexibiliteit

Ons motto is ‘de zekerheid van flexibel’. Wij zijn flexibel voor de werkgever. Als werkgever wil je snel kunnen reageren op vraag en aanbod. Mployment helpt u hier graag mee! Wij zorgen voor nieuwe krachten als het bedrijf die nodig heeft. Wij denken graag mee met de klant en geven waar nodig advies.

Ook zijn wij flexibel voor de werknemer. Omdat Mployment samenwerkt met meerdere bedrijven in verschillende sectoren, kunnen wij een divers aanbod aan werkplekken aanbieden.

Onze werkwijze

Een vast aanspreekpunt

Als opdrachtgever van Mployment krijgt u van ons de aandacht die u verdient. U heeft een vast aanspreekpunt die de schakel is tussen u en uw flexwerkers. Onze intercedenten spreken vloeiend Tsjechisch, Nederlands en Engels zodat de taalbarrière absoluut geen probleem vormt. Uw contactpersoon komt regelmatig bij u langs om vinger aan de pols te houden. Op deze manier wordt ook de behoefte aan meer of minder capaciteit op tijd gesignaleerd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.
Wij komen graag in contact.

Contact