Omdat Mployment een heel divers bestand van werknemers heeft, kunnen wij altijd zorgen voor de arbeidskracht waar de situatie in uw bedrijf om vraagt. Van vrachtchauffeur tot technisch personeel. Van orderpicker tot accountmanager.

Onze doelstelling is om de arbeidsvraag van uw bedrijf zo snel en kordaat als mogelijk in te vullen. We stellen ons hierbij persoonlijk verantwoordelijk en zijn voltijds bereikbaar in geval van calamiteiten. Ook denken we vanuit onze expertise mee bij uw specifieke arbeidsvraag. We rusten niet totdat uw klus naar tevredenheid geklaard is.

Bij MPloyment geldt: afspraak is afspraak. U kunt van ons op aan wanneer we zeggen dat we het voor u regelen. Kunnen we dit niet, dan zeggen we dit ook ;-). Gelukkig komt dit zelden voor.

Tenslotte. Als een arbeidsmigrant in Nederland aan het werk gaat is een veilige thuisbasis van essentieel belang. Een goede thuisbasis is de beste start voor plezier op het werk. Mployment draagt de zorg voor de werknemers en haalt de zorg bij werkgevers juist weg. Op die manier kan de beste arbeidsrelatie ontstaan.