Wie zijn wij?

Mployment is een snelgroeiend, jong en dynamisch uitzendbureau. Ons motto is ‘de zekerheid van flexibel’.

Flexibel voor de werkgever. Wil je als werkgever kunnen reageren op vraag en aanbod, dan staat Mployment voor jou klaar. Wij zorgen voor nieuwe krachten als het bedrijf die nodig heeft.

Flexibel voor de werknemer. Omdat Mployment samenwerkt met meerdere partijen kunnen wij een divers aanbod leveren in werkplekken. Van buschauffeur tot technisch personeel.

Wij bieden de zekerheid van vast werk en nemen je graag mee aan onze hand. Ben jij flexibel en wil je jezelf ontwikkelen bij een nieuw bedrijf? Mployment denkt met je mee en staat je bij in je ontwikkeling.

Wij zijn betrouwbaar. Mployment levert goed werkgeverschap en is SNA-gecertificeerd, dat betekent dat Mployment zijn CAO-afspraken altijd nakomt.

Voor wie zijn wij?

Wij zijn een allround uitzendbureau. Wij streven om mensen aan het werk te kunnen zetten binnen de Bollenstreek. Ook werven we mensen in het buitenland. Arbeidsmigranten kunnen via Mployment aan het werk.

Als je als arbeidsmigrant in Nederland aan het werk gaat is een veilige thuisbasis van essentieel belang. Een goede thuisbasis is de beste start voor plezier op het werk. Mployment draagt de zorg voor de werknemers en haalt de zorg bij werkgevers juist weg. Op die manier kan de beste arbeidsrelatie ontstaan. We doen het goed, of we doen het niet. Mployment is enthousiast en persoonlijk.

Doelstelling
Onze doelstelling is om jou als uitzendkracht aan een volledige baan te helpen. We zijn bereid om in je te investeren. Wij bieden de uitzendkracht alle mogelijkheden om te slagen. Bij ons bepaalt de werknemer namelijk zijn eigen toekomst. Zie ons als een bemiddelaar. Lukt het solliciteren zelf niet? Dan doen wij het voor je en bieden we garantie op succes.

SNA

Mployment is SNA-gecertificeerd. Dit is het nationale keurmerk voor alle uitzendondernemingen en aannemers van werk. Als je aan dit keurmerk wilt voldoen moet je als uitzendonderneming voldoen aan een aantal eisen. Zo moet de loonbetaling niet in strijd zijn met de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag. Bij ons vind je dus geen excessen met onderbetaling. Meer informatie over het SNA-certificaat vind je hier.

Klik hier voor ons SNA-certificaat
Klik hier voor ons SNF-certificaat